Mansur Yavaş çok net konuştu: Namus şeref sözü müdahil olacağım

Mansur Yavaş çok net konuştu: Namus şeref sözü müdahil olacağım
Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş 2021 yılı Ocak Ayı 1. oturumunda, "Benim döneminden herhangi bir personel yolsuzluktan yargılanırsa namus şeref sözü olsun o davaya ben de müdahil olacağım" ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2021 yılı Ocak Ayı 1. oturumunda yolsuzlukla ilgili sorulan bir soru üzerine Mansur Yavaş, ""Benim döneminden herhangi bir personel yolsuzluktan yargılanırsa namus şeref sözü olsun o davaya ben de müdahil olacağım" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın konuşması şöyle:

"Ben namuslu ve haysiyetli insanların belediyede herhangi bir yolsuzluk gördüğü zaman yapması gereken iki şey var. Bir; Cumhuriyet Savcılığı'na gitmek, iki; İçişleri Bakanlığı'ndan müfettiş istemek. Dedikoduyla olmaz. Ama açık açık bir taahhütüm var. Benim dönemimde herhangi bir personelim yolsuzluğa karışırsa namus şeref sözü ben de o davaya müdahil olacağım.

Şunu da bekliyorum; 100'e yakın dosya var daha da geliyor. Açıkça Ankara halkının uğratılğı zararlar var. Bunlardan da sizden destek bekliyorum. Gideceğiz yetimin hakkını savunacağız. Bunu da sizden istemeye hakkım var."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar