Mansur Yavaş baba ocağı Beypazarı’nda konuştu!

Mansur Yavaş baba ocağı Beypazarı’nda konuştu!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş Beypazarı’nda yaptığı mitingde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Miting alanında coşku ve heyecanla karşılanan Yavaş, en büyük projenin insan olduğunu vurguladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara'nın ilçelerini ziyaret ederek Başkentlilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Beypazarı ilçesini ziyaret eden Yavaş, Hanlarönü Meydanı'nda düzenlenen mitinge katıldı ve hemşehrileriyle buluştu. Mitinge CHP Beypazarı Belediye Başkan Adayı Özer Kasap da katılım sağladı.

Yavaş, kendisini coşkuyla karşılayan kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, belediye başkanının bir kentin tüm ihtiyaçlarıyla ilgilenmek zorunda olduğunu vurguladı. Yavaş, "Bir ailede anne, baba, kendi ailesindeki bütün bireylerin nasıl sağlığıyla, geçimiyle, eğitimiyle ilgileniyorsa, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı da 6 milyonun hiçbirini ayırmadan tamamının bütün ihtiyaçlarıyla ilgilenmek durumundadır" şeklinde konuştu.

beypazari-miting-6.jpg

“SİZ DEĞİL MİSİNİZ 25 YILDIR KAPI KAPI PAKET DAĞITAN?”

Yavaş, rakiplerinin vaatlerine ilişkin de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkent Kart benzeri bir projeyle ihtiyaç sahibi ailelere destek olacaklarını ifade eden Yavaş, rakiplerine yönelik sert eleştirilerde bulundu. "Siz değil misiniz 25 yıldır kapı kapı paket dağıtan, vatandaşın gözünün içine sokan, bunları fotoğraflayan, yayınlayan siz değil misiniz?" diyen Yavaş, rakiplerinin geçmişte yaptıklarıyla çelişkili vaatlerde bulunduklarını savundu.

BEYPAZARI’NA SU MÜJDESİ

beypazari-miting-2.jpg

Yavaş, şeffaflık ve hesap verebilir belediyeciliğin önemine de vurgu yaparak, Ankara halkının bu anlayışı benimsediğini ve kendisini desteklediğini belirtti. Hizmetlerinin devamı için halkın desteğini isteyen Yavaş, gelecek dönemde de şeffaf bir şekilde çalışacaklarını söyledi.

beypazari-miting-3.jpg

Son olarak, Beypazarı'nda yapacakları su projesi müjdesini veren Yavaş, hizmetlerinde hiçbir ayrım yapmadıklarını ve herkesin ihtiyacını göz önünde bulundurduklarını vurguladı. Yavaş, Beypazarı'nın yanı sıra diğer ilçelere de hizmet götürme sözü verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar