Maltepe'de darbedilen AKP teşkilat üyesine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan telefon

Maltepe'de darbedilen AKP teşkilat üyesine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan telefon
AKP Maltepe Gülsuyu Mahallesi teşkilat üyesi Ramazan Şahin, seçim çalışması sırasında darbedilmişti. Şahin'e Erdoğan'dan geçmiş olsun telefonu geldi.

AKP Maltepe Gülsuyu Mahallesi teşkilat üyesi Ramazan Şahin, seçim çalışması sırasında yaşadığı saldırı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından telefonla aranarak geçmiş olsun dilekleri ile birlikte sağlık durumu hakkında bilgi alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefon görüşmesinde Şahin'e geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Rabbim şifalar versin." temennisinde bulundu. Ardından Şahin'e, "Bize düşen bir şey şu anda var mı?" diye sordu.

Ramazan Şahin ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek, "Cumhurbaşkanım, sizin elinizde her şey. Ben bir şey diyemiyorum. Allah senden razı olsun." şeklinde yanıtladı.

Erdoğan, Şahin'in sağlık durumunu sorduğunda, darp nedeniyle vücudunda bazı morarmalar olduğunu ve evde dinlendiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şahin'in sağlığı için endişe duyduğunu belirterek, "Ben doktorumu sana bir göndereyim de seni bir de onlar gözden geçirsinler." dedi.

Ramazan Şahin ise, "Tamam Cumhurbaşkanım. Sen ne dersen o olur. Allah senden razı olsun. Aradığınız için çok teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar." diyerek yanıt verdi.

Görüşme sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şahin'in eşine de selamlarını iletti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar