Maltepe'de, AVM'nin çocuk oyun alanında yangın paniği

Maltepe'de, AVM'nin çocuk oyun alanında yangın paniği
Maltepe'de bulunan bir alışveriş merkezinde, çocuk oyun alanında meydana gelen yangın hızla kontrol altına alınarak, olası bir facianın önüne geçildi.

Maltepe Küçükyalı Mahallesi'nde yer alan AVM'de saat 23.30 sıralarında yangın meydana geldi. İddiaya göre, AVM içerisindeki çocuk oyun alanında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Yangın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, AFAD, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucunda yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sırasında oluşan yoğun duman, çevredeki panikle birlikte etrafa yayıldı. Polis ekipleri, çevre güvenliğini sağlamak amacıyla önlem alırken, AFAD ekipleri de tedbir amaçlı olarak olay yerinde hazır bekledi.

maltepede-avmnin-cocuk-oyun-alaninda-16995-1.jpegOlayın özellikle AVM'nin kapalı olduğu saatlerde meydana gelmesi, olası bir facianın önüne geçilmesini sağladı. İtfaiye ekipleri, yangın sonrasında AVM içerisinde bir saat boyunca duman tahliyesi gerçekleştirdi. Polis ekipleri ise olayın detaylarını incelemeye başladı. Yangının sebebi ve çıkış noktasıyla ilgili detaylı araştırmaların sürdüğü belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar