Mahkemeden karar çıktı! Tarkan’ın kuzenine ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Mahkemeden karar çıktı! Tarkan’ın kuzenine ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası
Ünlü şarkıcı Tarkan'ın kuzeni Servet Tevetoğlu ve diğer beş sanığın İstanbul Esenyurt'ta iş yerinde öldürülen Ercan Gönülkırmaz cinayetine ilişkin davası sonuçlandı. Bakırköy 6. Ağır Ceza Mahkemesi, Servet Tevetoğlu ve diğer beş sanığı "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı.

TASARLAYARAK KASTEN ÖLDÜRME SUÇUNDAN HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Mahkeme kararının açıklanmasında Tarkan Tevetoğlu'nun kuzeni Servet Tevetoğlu SEGBİS sistemi aracılığıyla duruşmaya katıldı. Müştekiler Yüksel Çelik ve Hava Gönülkırmaz ise duruşmayı yerinde izledi. Mahkeme, firari sanık Turgay Tokur hakkındaki kırmızı bültenin henüz infaz edilmediğini belirterek, Servet Tevetoğlu'nun dosyasını ayrı tutmaya karar verdi.

1683431.webp

Diğer sanıklar Akın Özagin, Arif Rasim Topçu, Nihat Budak ve Murat Budak ise "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca, sanıkların "mala zarar verme" suçundan ikişer yıl hapis cezasına çarptırıldığı da bildirildi.

1405763.webp

NE OLMUŞTU?

Olay, bir şarküteri dükkanında gece saatlerinde gerçekleşmişti. İddianameye göre, silahlı kişiler iş yerine giderek Ercan Gönülkırmaz'a ateş açmış ve yanlarında getirdikleri yanıcı maddeyi iş yerine dökerek yangın çıkarmıştı. Servet Tevetoğlu'nun da araçla kaçarken işyerini ateşe verdiği belirtilmişti.

0x0-dehset-veren-cinayetin-suphelisiydi-cezaevinden-kacmisti-mahkeme-kararini-verdi-1712315478866.webp

Servet Tevetoğlu, olayın ardından 2 yıl cezaevinde kaldıktan sonra 250 bin TL kefalet ve adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Ancak, kefaletini ödemeden açık cezaevinden kaçmış ve Edirne'de yakalanarak gözaltına alınmıştı.

0x0-dehset-veren-cinayetin-suphelisiydi-cezaevinden-kacmisti-mahkeme-kararini-verdi-1712315475747.webp

0x0-dehset-veren-cinayetin-suphelisiydi-cezaevinden-kacmisti-mahkeme-kararini-verdi-1712315472752.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar