Maddi hasarlı yağmur İstanbul'u felç etti

Maddi hasarlı yağmur İstanbul'u felç etti
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanbul’da başlayan yağış, bazı ilçelerde zaman zaman etkisini gösterdi. Vatandaşlar mesai saatinin bitiminde kısa süreli aniden bastıran yağış nedeniyle zor anlar yaşadı. Uyarıları dikkate alan vatandaşlar ise şemsiyelerle yoluna devam etti.

MADDİ HASARLI YAĞMUR İSTANBUL'U FELÇ ETTİ

İstanbul''da beklenen yağmur ve fırtına akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. Etkisini gösteren yağış ve fırtına nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Fırtına nedeniyle yürümekte bile güçlük çekerken, bazı vatandaşların ise ıslanmamak için kafasına plastik poşet geçirdikleri görüldü. Öte yandan, mesai saati bitimi ve yağışın etkisiyle birlikte megakentin trafiği adeta durma noktasına geldi. İBB verilerine göre trafikteki yoğunluk yüzde 90 seviyelerine ulaştı.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılarının ardından, İstanbul’da beklenen yağış bazı ilçelerde etkili oldu. Küçükçekmece’de fırtına ve yağış şeklinde etkisini sürdürüyor. Akşam saatinde işten eve gitmeye çalışan vatandaşlar yağıştan kaçmak için duraklara ve binanın altındaki saçaklara sığındı. Kimisi de çantasıyla yağıştan korunmaya çalıştı. Şemsiye ile ilerlemeye çalışan bazı vatandaşların şemsiyesini rüzgar ters çevirdi.
 

 
ARAÇLARDA MADDİ HASAR OLUŞTU
 
Üsküdar’da yol kenarında bulunan ağaç, şiddetli rüzgarın etkisiyle yolda seyir halinde olan araçların üzerine devrildi. O anlar ise vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay, Üsküdar Koşuyolu Mahallesi Tophanelioğlu Caddesi üzerinde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan metrelerce yüksekteki ağaç yolda seyir halinde olan araçların üzerine devrildi. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
 

 
Devrilen ağaç nedeniyle yol kısa süreliğine kapandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Devrilen ağacı itfaiye ekipleri ağaç motoruyla keserek araçların üzerinden kaldırdı. Devrilen ağacın kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Herhangi bir yaralanma yaşanmazken araçlarda maddi hasar oluştu. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar