'Antidepresan' şarkısı rekor kırıp, Global'a yükseldi

'Antidepresan' şarkısı rekor kırıp, Global'a yükseldi
Ünlü şarkıcı Mabel Matiz ve Mert Demir'in 'Antidepresan' adlı şarkısı, online müzik dinleme platformu olan Spotify'da bir günde en çok dinlenen şarkı oldu.

Mert Demir ve Mabel Matiz''in iş birliği yaptığı, güçlerini birleştirerek bizlere büyük bir Türkçe pop hit''i kazandırdıkları ''Antidepresan'' geçtiğimiz haftalarda Molatik olmuştuk. Online müzik dinleme platformu olan Spotify, 2022 yılı boyunca en çok dinlenen müzik ve kullanıcılar için 2022 Yılın Özeti’ni yayınlamıştı. Türkiye''de bir günde en çok dinlenen şarkıyı müzik dinleme platformu Spotify açıkladı. İşte en çok dinlenen şarkı Mabel Matiz ve Mert Demir’in ‘Antidepresan’ adlı parçası oldu.

BİR GÜNDE EN ÇOK DİNLENEN ŞARKI: ''ANTİDEPRESAN''

Spotify Türkiye, instagram sayfası üzerinden paylaştığı gönderide, Mert Demir & Mabel Matiz şarkısı Antidepresan''ın bir günde en çok dinlenen şarkı olduğunu duyurdu.

DİNLENME REKORU KIRDI

Mabel Matiz ve Mert Demir''in iş birliği yaparak, arabeskle harmanlanmış pop şarkı olan ‘Antidepresan’ı bir ay önce dinleyicisiyle buluşmuştu. ‘Antidepresan’ günlük 1.4 milyondan fazla dinlenmeye ulaşırken, önceki gün ‘1 günde en çok dinlenen şarkı’ olarak Spotify Türkiye rekorunu kırdı.

Şarkı aynı zamanda büyük bir başarı göstererek, ‘Billboard Global 200’ listesinde 136 numaraya yükseldi. Şarkı, bir aydır listelerin üst sırasında yer alıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar