Lucescu'dan 'Vladimir Putin' protestosu

Lucescu'dan 'Vladimir Putin' protestosu
Sarı-lacivertliler 10 kişi kaldığı ve bir penaltı atışından yararlanamadığı mücadeleyi 2-1 mağlup tamamlayarak organizasyona veda etti.

Dinamo Kiev''in Buyalskiy ile bulduğu golden sonra Fenerbahçe tribünlerinden "Vladimir Putin" lehine tezahüratlar yükseldi. Ukrayna ekibinin teknik direktörü Mircea Lucescu, "Vladimir Putin" lehine yapılan tezahüratları gerekçe göstererek maç sonu basın toplantısına katılmadı.

"BÖYLESİ TEZAHÜRATLAR BEKLEMEZDİM"

Tecrübeli teknik adam, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Sizlere soruyorum kaç tane faul yaptığımızı yine saydınız mı ? Her şey planımız dahilindeydi, işledi ve kazandık. Ama taraftarları hesaba katamamışız böylesi tezahüratlar beklemezdim, yazık" ifadelerini kullandı.

"EN VAHİM TEZAHÜRAT"

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, sosyal medya hesabından, "UEFA İcra Kurulu acil koduyla telekonferansla toplandı. Maçın gözlemci ve temsilcisi ile görüştüler. Putin tezahüratı büyük sıkıntı yaratacak. UEFA Başkanı Ceferin''e anlık büyük baskı var. Avrupa ülke liderlerine göre “Putin tezahüratı” tüm zamanların en vahim tezahüratı olarak değerlendiriliyor." paylaşımını yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar