Lincoln Henrique Fenerbahçe için İstanbul'da

Lincoln Henrique Fenerbahçe için İstanbul'da
Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığı Lincoln Henrique, İstanbul'a geldi. Ailesi ile birlikte gelen Brezilyalı yıldızın kısa süre içerisinde sağlık kontrollerinden geçmesi ve önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Teknik direktör Jorge Jesus''un talebi doğrultusunda harekete geçerek Portekiz ekibi Santa Clara ile Lincoln''un transferi konusunda anlaşmaya varan Fenerbahçe , yıldız orta sahayı İstanbul''a getirdi.

Portekiz''in Lizbon kentinden kalkan uçakla saat 18.20''de İstanbul Havalimanı''na ulaşan Lincoln Henrique''yi Fenerbahçe''nin idari menajeri Emir Yolaç karşıladı. Bazı taraftarlarla fotoğraf çektiren Henrique, daha sonra eşiyle birlikte kendisi için bekleyen özel araçla havalimanında ayrıldı.

 

Yönetimle son transfer görüşmelerini yapacak olan Lincoln''ün kısa süre içerisinde sağlık kontrollerinden geçmesi ve resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Brezilyalı oyuncu geçtiğimiz sezon çıktığı 44 maçta görev alıp; 7 gol, 10 asistlik performans sergiledi.

FENERBAHÇE''DEN RESMİ AÇIKLAMA


Bilgilendirme 

Kulübümüz, Lincoln Henrique transferi için Santa Clara Kulübü ile anlaşma sağlamıştır.

Futbolcu; görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul’a gelecektir. 

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar