Leyla Hanım galasına tam kadro katılıyor

Leyla Hanım galasına tam kadro katılıyor
İzmit Belediyesi'nin girişimiyle Türkiye'nin ilk kadın belediye başkanı seçilen Leyla Atakan'ın hayatını anlatan belgesel film "Leyla Hanım", büyük bir galayla izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Filmde rol alan oyuncuların tamamı, galaya katılarak bu önemli projeye desteklerini gösterecekler. Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde 11 Şubat Pazar günü saat 18.00'de gerçekleşecek olan galada, Leyla Atakan'ın hayatını canlandıran ünlü oyuncu Özge Borak başta olmak üzere, Beyti Engin, Serhan Arslan, Bekir Aksoy, Devrim Nas, Anıl Taşezen, Barış Kıralioğlu, Belma Canciğer, Aylin Aras ve Ferman Akgül gibi isimler de yer alacaklar. Film ekibinin yanı sıra senaryo danışmanı Gani Müjde, TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca ve Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Hulusi Kentmen'in torunu Melek Kentmen de galada hazır bulunacaklar.

Ancak Leyla Atakan'ın hayatıyla ilgili anlatılanlar sadece galayla sınırlı değil. Türkiye'nin ilk kadın belediye başkanı olarak tarihe geçen Leyla Atakan ve yanındaki meclis üyeleri, 11 Şubat 1971 tarihinde bir trafik kazasında hayatlarını kaybetmişlerdi. Bu acı olayın yıl dönümünde, Leyla Atakan ve mesai arkadaşları mezarları başında anılacaklar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar