Levent Üzümcü milletvekilliği iddialarına yanıt verdi

Levent Üzümcü milletvekilliği iddialarına yanıt verdi
Tiyatro sanatçısı ve oyuncu Levent Üzümcü, kendisi hakkında ortaya atılan "TİP'ten milletvekili adayı olacak" şeklindeki iddialara yanıt verdi. Üzümcü, "Siyaset benim işim değil" diyerek, gelen teklifleri doğrulamasına karşın oyunculuk mesleğine devam edeceğini belirtti.

Türkiye, 14 Mayıs seçimlerine yaklaşırken pek çok tanınmış isim de milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Politik duruşu nedeniyle milletvekili adayı olup olmayacağına ilişkin çok sayıda soru aldığını söyleyen tiyatro sanatçısı Levent Üzümcü de kendisine yöneltilen "Siyasete atılacak mısınız?" sorularına sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

"MESLEĞİME DEVAM EDECEĞİM"

Milletvekili adaylığı için teklifler aldığını kaydeden Üzümcü, "Siyaset benim işim değil. Ancak her insan siyasetin içindedir, bu da bir gerçek. Evet teklifler geldi, sağ olsunlar, kıymetli hissettirdiler. Ancak ben mesleğime devam edeceğim" dedi.

"DEĞİŞTİRİN O ZAMAN DÜŞÜNÜRÜM"

Üzümcü, şöyle devam etti: "Ben Egenin yollarını yaparken soğuktan eline İngiliz anahtarı yapışan bir işçinin çocuğuyum, 25 yıllık emeğinin sonunda şu an aldığı emekli maaşı asgari ücretin altında. Bugün 2,5 yıl vekillik yapan bir milletvekili çuvalla emekli maaşı alma hakkı kazanıyor. Bunu değiştirin o zaman belki düşünürüm" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar