Kylie Jenner'ın 17 dakikalık uçuşu 'pes' dedirtti

Kylie Jenner'ın 17 dakikalık uçuşu 'pes' dedirtti
Ablası Kim Kardashian'ın katıldığı Realıty Show programıyla ve yaptıkları skandallarla gündem sık sık gelen Kylie Jeneer'in, 17 dakikalık uçuşu çevreye verdiği zarardan dolayı büyük tepki topladı. 

Dünyanın en zengin insanları arasına girmeyi başaran 24 yaşındaki Kylie Jeneer, kurduğu kozmetik firmasıyla servetine servet katmaya devam ediyor. Karayolu ile 45 dakika, hava yoluyla 17 dakika olan yolculuğu için hava yolunu tercih etti. Bu tercihi çevreye verdiği zarar kadardan dolayı büyük tepki topladı.

BÜYÜK LİNÇ YİYOR

Bunun nedenine gelirsek... Kardashian- Jenner kardeşlerin en küçüğü olan 24 yaşındaki Kylie Jenner, aynı zamanda dünyanın en zengin insanlarından biri. Aile şöhretinin de katkısıyla kendi kurduğu kozmetik şirketi aracılığıyla 700 milyon dolarlık bir servetin sahibi olan Jenner, geçen hafta sonu sadece 17 dakikalık bir yolculuk için özel jetini havalandırdı. Jenner''ın California''da bulunan iki havaalanı arasında yolculuk yaptığı ileri sürüldü. Bu durum da jetlerin çevreye verdiği zarar yüzünden eleştiri konusu oldu.

LÜKS HAYATI GÖZLER ÖNÜNDE

Yaşadığı lüks hayatı sık sık sosyal medyadaki milyonlarca takipçisiyle paylaşan Kylie Jenner, iddialara göre California''daki Camarilla Havaalanı ile yine aynı kentteki Van Nuys Havaalanı arasında seyahat etmek için özel jetini kullandı. Uçakla 17 dakika süren bu yolculuğun kara yoluyla 45 dakika sürdüğünü de not düşelim.

KYLİE JENEER KİMDİR?

Kylie Kristen Jenner, 10 Ağustos 1997’de Los Angeles, Kaliforniya’da doğdu.  İş kadını, model ve televizyon kişiliğine sahip olan Jenner, Kylie Cosmetics isimli makyaj markası ve KylieSkin isimli cilt bakım ürünleri markasının kurucusu ve sahibidir.

25 yaşındaki modelin biri kız biri erkek iki çocuğu vardır. Ünlü mankenin sevgilisinin adı Travis Scott''tur.

Kylie Jenner Kimdir? Kim Kardashian''ın Üvey Kardeşi Kylie Jenner Kaç  Yaşında? Serveti Ne Kadar? Evli mi?

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar