Kuyumculardan dikkat çeken altın tahmini: Zirveye çıkacak

Kuyumculardan dikkat çeken altın tahmini: Zirveye çıkacak
Yeni yıla son bir gün kalırken, 2023'te altın ve dövizde ne olacağı da merak konusu olmaya başladı. Kuyumcu esnafı Ömer Faruk Saydam, 2023 yılına ilişkin altın fiyatları tahmininde bulundu. Saydam, 2022 yılında bütün emtialar karşısında sessiz kalan altının 2023 yılında zirveye çıkacağını belirtti.

KUYUMCULARDAN DİKKAT ÇEKEN ALTIN TAHMİNİ: ZİRVEYE ÇIKACAK

Elazığ’da kuyumculuk yapan Ömer Faruk Saydam, yeni yılda altın tahminlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

2022 yılında altının bütün emtialar karşısında sessizliğini çok koruduğunu kaydeden kuyumcu Ömer Faruk Saydam, "2023 yılında bu sessizliği bozarak kendisini zirveye taşımasını bekliyoruz. 2023 yılı altın yılı olacaktır" dedi.

"ALTINA YATIRIM YAPILMALIDIR"

"Altın tarihten günümüze kadar bütün süreçlerde her zaman değerini korumuş, sağlam ve güvenilir olmaya devam etmiştir" diyen Saydam, "Önümüzdeki yıllar boyunca da bu geleneğini asla bozmadan yoluna devam edecektir. Altın, her zaman yatırım yapılması gereken bir emtiadır" ifadelerini kullandı.

"ALTININ YÜKSELMESİNİ BEKLİYORUZ"

"Vatandaşlara bu seviyedeki altın fiyatlarını fırsat bilerek almalarını tavsiye ederiz" diyen Saydam, "Çünkü bu fiyatlar bir daha olmayacaktır ki gelecek yıl daha fazla yükselmesini bekliyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar