Kurtlar Vadisi dizisinin 'Ştandart Kazım'ı son hâliyle şaşırttı!

Kurtlar Vadisi dizisinin 'Ştandart Kazım'ı son hâliyle şaşırttı!
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı 'Ştandart Kazım' rolüyle hafızalarda yer edinen Kazım Çarman son hâliyle görenleri şaşkına uğrattı. Şimdilerde ise 49 yaşında olan ünlü isim, adeta yıllara kafa tutuyor. İşte Çarman'ın son hâli...

Uzun yıllardır NATO''nun güvenlik biriminde görev yapan Kazım Çarman, Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Şimdilerde ise 49 yaşında olan oyuncuyu yıllar hiç yaşlandırmamış. Politikacı ve sanatçıların korumalığını yapan  Çarman, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde ''Ştandart Kazım'' karakterini canlandırmıştı. Bir süredir ekranlarda olmayan ünlü isim son hâliyle hayranlarından beğeni topladı. 

KAZIM ÇARMAN KİMDİR?

1973 yılında Kahramanmaraş''da doğdu, daha 5 yaşındayken ailesiyle birlikte İsviçre''ye taşındı. Kung fu, karate, kick boks gibi dövüş sporlarıyla ilgilenen Çarman, ortaokulu bitirdikten sonra iş hayatına atıldı. Dünyanın en önde gelen savunma okullarından Scoti School''da güvenlik eğitimi alıp, NATO''da devlet görevlilerinin korumalığını üstlendi.

2006 yılında rol aldığı Der Sieger isimli kısa filmle oyunculuğa adım atan Kazım Çarman, Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle hafızalarda yer edindi.

İSVİÇRE''YE GERİ DÖNDÜ

Kurtlar Vadisi dizisinden ayrıldıktan sonra çocukluğunun geçtiği İsviçre''ye geri dönen Çarman''ın son hâlini görenler, ünlü oyuncunun 50''ye merdiven dayadığına inanmıyor. Karate ve boks alanında birçok derecesi bulunan Kazım Çarman, dövüşü adeta bir yaşam tarzı hâline getirmiş.

Spor yaptığı anları paylaşan ünlü oyuncuya ''''Hala formunda'''' gibi övgü dolu yorumlar geliyor. Çarman, bazı takipçileri tarafından dünyaca ünlü aktör Bruce Wills''e benzetiliyor. Öte yandan Kazım Çarman, 9 Aralık''ta vizyona girecek olan Elif Ana filminde rol alıyor.

Kazım Çarman ''Elif Ana'' filminde

İşte Kazım Çarman''ın son hali....

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar