Kurtlar Vadisi dizisinde Ömer Baba'yı canlandıran Emin Olcay Polat Alemdar'ın vefasızlığı ilk kez anlattı

Kurtlar Vadisi dizisinde Ömer Baba'yı canlandıran Emin Olcay Polat Alemdar'ın vefasızlığı ilk kez anlattı
Bir yılların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz karakterlerinden "Ömer Baba" rolüyle tanınan oyuncu Emin Olcay, dizinin yıldızı Necati Şaşmaz'a dair dikkat çeken bir itirafta bulundu. Dizide oğlu rolünde oynayan Necati Şaşmaz’ın kendisini hastanede ziyaret etmediğini belirten Olcay, Şaşmaz’a sitem etti.

Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz karakterlerinden "Ömer Baba" rolüyle tanınan oyuncu Emin Olcay, dizinin geçmişine ve dizinin yıldızı Necati Şaşmaz'a olan duygusal yaklaşımına dair 'Kim Seslendirdi' Youtube kanalına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dizinin son dönemlerinde yaşananları ve Necati Şaşmaz'a yönelik eleştirilerini dile getiren Olcay, dizinin Pana Film'e geçmesinin ardından kalitenin düştüğünü ve bu dönemde kendileri dahil diğer oyuncuların da sıkıntı yaşadığını belirtti.

Dizi sürecinde kendisini rahatsız eden bazı durumları yapımcılara ilettiğini ancak dikkate alınmadığını söyleyen Olcay, Necati Şaşmaz’a yönelik dikkat çeken bir itirafta bulundu. Şaşmaz'ın, hastanedeyken kendisini ziyaret etmeyip aramadığını söyleyen Olcay, bu durumdan duyduğu rahatsızlığı şöyle anlattı: "Ben bypass ameliyatı geçirdim. Necati'nin evi hastanenin karşısındaydı, bırak ordan gelmeyi telefon bile etmedi. Biz mesleğimize saygıdan katlandık, yoksa ben Necati'ye niye saygı duyayım"

Kendisinin ve diğer oyuncuların dizinin başarısı için çeşitli sıkıntılara katlandığını belirten Olcay, bu nedenle Necati Şaşmaz'a yönelik bir vefa duygusu taşımadığını ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar