Kurban keserken kalp krizi geçirdiği sanılmıştı! Gerçek tüyler ürpertti

Kurban keserken kalp krizi geçirdiği sanılmıştı! Gerçek tüyler ürpertti

İstanbul Arnavutköy'de kurban kesimi sırasında kalp krizi geçirdiği sanılan Doğan İçeloğlu'nun, aslında silahla vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Arnavutköy Hacımaşlı Mahallesi'ndeki kurban kesim merkezinde, 56 yaşındaki kasap Doğan İçeloğlu, kurban keserken elindeki bıçakla yere yığıldı.

BAŞLANGIÇTA KALP KRİZİ SANILDI

Karın bölgesinden kan gelen İçeloğlu'nun, kalp krizi geçirip bıçağın üzerine düştüğü düşünülüyordu. Olay yerine gelen savcı ve polisin incelemesinin ardından İçeloğlu'nun cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

1706210.webp

CİNAYET OLDUĞU ANLAŞILDI

Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemelerde, Doğan İçeloğlu'nun silahla vurulduğu tespit edildi. Göğüs bölgesinden tek kurşunla vurulan İçeloğlu'nun öldürülmesi üzerine polis cinayet soruşturması başlattı.

kapak-recovered-oqsn-cover.webp

KALABALIK NEDENİYLE SİLAH SESİ DUYULMADI

İstanbul Cinayet Büro Amirliği ve Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin araştırmalarına göre, olayın gerçekleştiği hayvan pazarının kalabalık ve gürültülü olması sebebiyle silah sesinin duyulmadığı düşünülüyor.

kasap1.jpg

YORGUN MERMİ İHTİMALİ

Polis, İçeloğlu'nu öldüren merminin yorgun mermi olma ihtimalini de değerlendiriyor.

YORGUN MERMİ SES ÇIKARIR MI?

Yorgun merminin düşme hızı, normal bir merminin ateşlendiği andaki hızından çok daha düşük olduğu için genellikle silah sesi gibi bir ses çıkarmaz. Ancak, mermi yere düştüğünde veya bir şeye çarptığında bir ses çıkarabilir. Bu ses, bir silahtan ateşlenen merminin çıkardığı yüksek patlama sesi kadar yüksek olmaz. Ayrıca, düşme sırasında rüzgarın etkisiyle mermi bir ıslık sesi çıkarabilir, bu da genellikle duyulamayacak kadar hafif olur.

93b7ddf6e37f45ae864b6c3386640296.jpg

İlgili Haberler