Kulüpler Birliği’nden kritik toplantı! Masada puan silme var

Kulüpler Birliği’nden kritik toplantı! Masada puan silme var
Süper Lig’de bulunan kulüplerin oluşturduğu Kulüpler Birliği Vakfı, bugün maslaktaki ofisinde toplantı yapacak. Gündem maddelerinden biri ise puan silme.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç Başkanlığı''nda, Spor Toto Süper Lig''de mücadele eden kulüplerin bulunduğu Kulüpler Birliği Vakfı, bugün bir toplantı yapacak.

Kulüp başkanlarına geçen hafta gönderilen toplantı çağrı mesajında genel gündem toplantısı olacağı bildirildi. Ancak, elde ettiğimiz bilgilere göre toplantıda play-off tartışması, küme düşmenin kaldırılması ve depremzede takımlardan alınan puanların silinmesi gibi kritik konuların hepsi tartışılacak.

GÜNDEMLER

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF), deprem felaketinden sonra ligden çekilme kararı alan Hatayspor ve Gaziantep FK''nın "kalan maçlarda hükmen mağlup sayılacağı" kararını almıştı. Ancak bu karara Beşiktaş Kulübü, ilk günden itibaren itiraz etti. Toplantının ağırlıkla tartışma konusu puan silme olması bekleniyor.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi''nin bugünkü toplantıda iki takımdan alınan puanların silinmesi talebini bir kez daha tartışmaya açması ve tüm kulüplerin tek tek görüşlerini sunmasını istemesi bekleniyor. Bu konuda bir oylamaya da gidilebilir.

Deprem felaketinden sonra ligden çekilme kararı alan takımlarda forma giyen oyuncular için transfer hakkı tanınmış ve yabancı futbolcularda yerli statüsünde yer almıştı.

Transfer yasağı olan Kayserispor ve Giresunspor''da 8+3 yerine 9+2 şeklinde oynamayı gündeme getirecek. Ardından iki kulüp yetkilileri, TFF ile görüşecek.

Ümraniyespor''un gündeme getirdiği küme düşmenin kaldırılması ile genel hakem hataları da üzerinde konuşulacak konular arasında.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar