Kripto piyasasında hızlı yükselen para birimi: Pepe

Kripto piyasasında hızlı yükselen para birimi: Pepe
CoinGecko’nun sunduğu en son verilere göre, kurbağa temalı meme kripto para birimi Pepe (PEPE) son bir gün içinde yüzde 12 oranında değer kazandı. Meme kripto para birimi PEPE, Binance ’in kripto para birimi olan BNB’nin 24 saatlik işlem hacmini geride bıraktı.

An itibariyle 720 milyon dolarlık piyasa değeri bulunan Pepe, 1.8 milyar dolarlık kilometre taşına yaklaşıyor. Pepe, 5 Mayıs’ta kaydedilen tüm zamanların zirvesi olan 0,00000431 dolardan yüzde 60 daha fazla değer kaybetti. Yaşanan bu değer kaybına rağmen Pepe, kripto para evreninde hakimiyetini hızlıca kurdu ve viral bir meme kripto para birimi olma yolunda ilerledi.

Meme kripto para birimi Pepe ( PEPE ), yılın başlarında isimsiz bir geliştirici grubu tarafından sunuldu. Geliştiriciler, Pepe’nin sadece bir eğlence aracı olduğunu, dolayısıyla gerçek bir değeri olmadığını savunuyor işin tuhaf kısmı geliştiricileri de bu durumu saklamıyor. Pepe’nin kripto para piyasasındaki hızlı yükselişi, sıra dışı olmaktan öte bir şey olarak ifade edilebilir.

İlk olarak Bittrex Global, Pepe’yi platformunda listeledi ve bu durum, para biriminin piyasadaki görünürlüğünü artırdı. Bununla birlikte, Kraken ve Binance dahil olmak üzere tanınmış diğer borsalar da Pepe’yi (PEPE) listeledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar