Kripto para borsası Binance, para çekme işlemlerini kapattı!

Kripto para borsası Binance, para çekme işlemlerini kapattı!
Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, platform üzerinden yapılacak dolar çekim işlemlerini durdurdu.

Dün yayılan haberlerin ardından 30 bin doları test eden Bitcoin, kripto para piyasasında yeni dalgalanmalara neden olurken, dünyaca ünlü kripto para borsası Binance'dan önemli bir açıklama geldi.

DOLAR ÇEKİM İŞLEMLERİ DURDURULDU

Kripto para borsası Binance'in ABD'deki birimi, platformdan doğrudan dolar çekim işlemlerini durdurduğunu açıkladı.

Kullanım koşullarında değişikliğe giden Binance, bu kapsamda, müşterilerin ABD dolarlarını hesaplarından çekmek istemeleri durumunda, bu işlemi doları sabit coine veya diğer dijital varlıklara dönüştürerek yapabileceği bildirildi.

Ayrıca güncellenen kullanım koşullarında, müşterilerin hesaplarının ve dijital varlıklarının ABD Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC) sigortasında olmadığı belirtildi.

DOLAR MEVDUATLARININ ASKIYA ALINACAĞI DUYURULDU

Binance.US, haziran ayı başında, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) varlıklarını dondurmasını istemesinin ardından dolar mevduatlarını askıya alacağını duyurmuştu.

SEC, haziranda kripto para borsası Binance'in kuruluşları ile şirketin kurucusu Changpeng Zhao'ya 13 suçlamayla dava açmıştı. Binance'a yöneltilen suçlamalar arasında kayıt dışı borsaların ve takas acentelerinin işletilmesi, Binance.US platformunda alım satım kontrolleri ve gözetiminin yanlış beyan edilmesi ile menkul kıymetlerin kayıt dışı arzı ve satışı yer almıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar