Koyu AKP’li vatandaş neden Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğini açıkladı: Sadece 1 oy değil, sülalemin oyu değişti”

Koyu AKP’li vatandaş neden Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğini açıkladı: Sadece 1 oy değil, sülalemin oyu değişti”
Koyu AKP’li olan vatandaş “Bir oy da değil benim sülalem büyük, hepimizin oyu değişti” diyerek kendisinin ve tüm akrabalarının neden Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceklerini açıkladı.

GÜNBOYU / ESMA KARAYEL 

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere sayılı günler kala vatandaşın kime oy vereceği de yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Yapılan sokak röportajlarında vatandaşın nabzını tutan muhabirler, kime ve neden oy vereceklerini sordu. Koyu AKP’li bir vatandaşın Kılıçdaroğlu’na oyunu vereceğini açıklaması şaşkınlık yarattı. O vatandaş “Sarayda neyin ne olduğunu bilmiyor. Halkın içinde değil ki. Bir oy da değil benim sülalem büyük hepimiz değiştik. Hepimiz CHP, Kılıçdaroğlu diyoruz. Bitti bizim için. Reislik bitti artık” dedi.

Röportajda şu ifadeler yer aldı:

Ben AKP’liydim ancak bu seçimde Kemal Kılıçdaroğlu’na oyumu vereceğim. Erdoğan çok diktatör oldu. Ondan sonra her şey pahalı oldu. Kimse yanına yaklaşıp da derdini anlatamıyor. Ama Kılıçdaroğlu’nun yanına gidince konuşabiliyorsun. Artık değişim zamanı. Ben koyu AKP’liydim ama artık bitti. Porsiyonları küçültün dediği günden itibaren düşüncem değişti. Bizi düşünmüyor, kendisini ve ailesini düşünüyor. Sarayda neyin ne olduğunu bilmiyor. Halkın içinde değil ki. Bir oy da değil benim sülalem büyük hepimiz değiştik. Hepimiz CHP, Kılıçdaroğlu diyoruz. Bitti bizim için. Reislik bitti artık.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar