Köpekbalığı balıkçıya saldırdı: Balıkçının arkadaşları köpekbalığını öldüresiye dövdü

Köpekbalığı balıkçıya saldırdı: Balıkçının arkadaşları köpekbalığını öldüresiye dövdü
Hindistan'da bir balıkçı, nehirde balık tutarken dev bir boğa köpekbalığı tarafından saldırıya uğradı. Köpekbalığı balıkçının neredeyse bacağını koparacaktı. LKöpekbalığı, balıkçının arkadaşları tarafından öldüresiye dövüldü.

Hindistan'ın batısında yer alan Maharashtra eyaletinin Manor köyü yakınlarındaki Vaitarna nehrinde balık tutan Vickey Govari isimli adam, aniden bir boğa köpekbalığının saldırısına uğradı. Köpekbalığı, Govari'nin alt bacağını ısırarak neredeyse kopardı.

Acı çığlıklar atan Govari'yi duyan arkadaşları, nehre atlayarak onu dev balıktan kurtardılar. Daha sonra karanlık nehirde köpekbalığını öldüresiye dövdüler.

kopekbaligi.jpg

Saldırıda bacağının baldır kasları tamamen kopan Govari, acil tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Yaklaşık 2 metre uzunluğunda ve 130 kg ağırlığında olan köpekbalığının nehre nasıl girdiği bilinmiyor. Boğa köpekbalıkları tatlı sularda yaşayabilir ve üreyebilir ve bu tür dar su kanallarında yüzdükleri bilinmektedir.

thumbs-b-c-ccc80a82b15531ad81b168b5c67fbf5c.jpg

Uzmanlar, aşırı avlanma nedeniyle köpekbalıklarının tuzlu sudan kilometrelerce uzaktaki dere ve barajlarda da bulunabileceğini söylüyor.

Orman departmanı, saldırıyı incelediğini, ancak boğa köpekbalıklarının nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan bir tür olduğunu ve bu nedenle öldürülmemesi gerektiğini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar