Köpeğe tecavüz eden kadın görüntüleri paylaştı: Yaptığı sapıklığı böyle savundu

Köpeğe tecavüz eden kadın görüntüleri paylaştı: Yaptığı sapıklığı böyle savundu

Bir kadının, köpeğe tecavüz ettiği iddia edilen videoları yayınladığı ve defalarca tutuklandığı sapıklık olayı, bulduğu çözümle toplumda büyük tepkilere neden oldu.

X (Eski adıyla Twitter) ve Telegram'da müstehcen içerikler paylaşarak ani bir ün kazanan Denise Frazier, her an masum olduğunu dile getirdi.

Frazier, iddia edilen köpeğe tecavüz ettiği videoları yayınladığı gerekçesiyle defalarca tutuklanmıştı.

3-001.webp

Sosyal medyada yaptığı son açıklamada ise Frazier, "Hayvanlarla cinsel ilişkide bulunmaya çözüm olarak yasal olan bir eyalete taşınacağım. Bu çözümü bulabilecek kadar zekiyim" ifadelerini kullandı.

5555.webp

Amerika Birleşik Devletleri'nin Mississippi eyaletinde yaşayan 19 yaşındaki genç kadın Denise Frazier, köpeklere tecavüz ettiği ve cinsel ilişkiye zorladığı görüntülerin ortaya çıkmasıyla doğal olmayan cinsel ilişki ve bir hayvana ağırlaştırılmış zulümle suçlandı ve tutuklandı.

18850816-728xauto.webp

Tutuklama kararının ardından serbest bırakıldığını X'ten (Eski adıyla Twitter) paylaşan Frazier, gönderisinde "Beni serbest bıraktılar. Yaptığım hata, Mississippi'de köpek olayını yapmaktı. Bunun yasal olduğu bir eyalete taşınacağım. Bu çözümü bulacak kadar dahiyim" ifadelerini kullandı.

son5.webp

İlgili Haberler