Icardi Galatasaray'a resti çekti!

Icardi Galatasaray'a resti çekti!

Galatasaray'ın golcü ismi Mauro Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı hareketle gündeme geldi. Arjantinli yıldız, kişisel hesabından Galatasaray ile ilgili paylaşımlarını silerken, bu hamle "Galatasaray'dan ayrılıyor mu?" sorularını da beraberinde getirdi.

Galatasaray'ın forvet oyuncusu Mauro Icardi, sosyal medya hesabında yaptığı bir hareketle dikkatleri üzerine çekti.

Galatasaray'da hem performansıyla hem de karakteriyle taraftarın sevgilisi haline gelen Arjantinli yıldız Mauro Icardi, geçtiğimiz sezon gol kralı olarak takımın 24. şampiyonluğunda büyük bir rol oynamıştı. Ancak, son zamanlarda takımın eski yöneticisi Erden Timur'un ayrılmasından sonra Icardi'nin yaptığı hareketler taraftarları endişelendiriyor.

mauro-icardi-hakkinda-her-sey.webp

Sosyal medya hesaplarını siyah-beyaz temaya çevirerek üzüntüsünü dile getiren ve Timur'a duygusal bir veda yazısı paylaşan Icardi, şimdi de taraftarları endişelendiren bir adım attı.

640xauto-1.webp

'GALATASARAY' HİKAYELERİNİ SİLDİ

Galatasaray'ın yıldız ismi, Instagram profilinde uzun süredir bulunan 'Galatasaray' başlıklı öne çıkan hikayeleri kaldırdı.

640xauto-002.webp

YÖNETİME KARŞI TEPKİ OLARAK GÖRÜLDÜ

Icardi'nin bu hareketi taraftarlar tarafından hızla fark edildi ve Arjantinli oyuncunun bu adımı, yönetime karşı bir tepki olarak yorumlandı.

640xauto-2.webp

ERDEN TİMUR'UN AYRILIŞI...

Icardi'nin öne çıkan hikayeleri silmesi, Erden Timur'un ayrılmasıyla ilişkilendirilirken, bu hareketiyle ilgili "Galatasaray'dan ayrılıyor mu?" şeklinde yorumlar yapılmaya başlandı.

İlgili Haberler