Köpeğe çarpmamak için şerit değiştirdi sonrası facia!

Köpeğe çarpmamak için şerit değiştirdi sonrası facia!
Ahmet Tahsin Çakar (32) yönetimindeki cip, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için ani manevra yapınca karşı şeride geçti. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Çakar, Altınordu ilçesine seyir halinde olan Fahri Kaya (59) yönetimindeki yolcu minibüsüne yandan çarptı.

Ordu''nun Ulubey ilçesinde bir sürücü, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için şerit değiştirince, karşı yönden gelen yolcu minibüsüne çarptı. Kazada 17 kişi yaralandı. Facianın eşiğinden dönülen kaza, akşam saatlerinde Akpınar Mahallesi''nde meydana geldi.

30 METRE SÜRÜKLENDİ

Çarpışmanın etkisiyle devrilen minibüs, yaklaşık 30 metre sürüklendikten sonra durabildi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada araç sürücüleri ile birlikte 17 kişi yaralandı.

İtfaiye ekipleri tarafından minibüsten çıkartılan yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan Altınordu-Ulubey Yolu, temizlik çalışmalarının ardından yeniden ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar