Konya'da 6 kız çocuğuna cinsel istismar davasında flaş gelişme!

Konya'da 6 kız çocuğuna cinsel istismar davasında flaş gelişme!
Konya’da 55 yaşındaki Osman Ö.’ nün yaşları 9 ile 12 arasındaki 6 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada 31 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Konya’da bakkal işleten Osman Ö.’nün yaşları 9 ile 12 arasındaki 6 kız çocuklarını bakkalda sıkıştırıp, öpmeye çalıştığı ve elle tacizde bulunduğunu çocuklar ailelerine bildirdi. Çocukların ailelerinin şikayeti üzerine tutuklanan Osman Ö. yargılandığı davada 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan iyi hal indirimi ile toplam 31 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

FARKLI ZAMANLARDA CİNSEL TACİZDE BULUNDU

Bakkal işleten Osman Ö., geçen şubat ayında iddiaya göre bakkala alışveriş yapmaya gelen 6 kız çocuğunu farkı zamanlarda cinsel tacizde bulundu. Ailelerin şikayeti üzerine Osman Ö. gözaltına alındı. İfadesi alınan Osman Ö. Çıkarıldığı Beyşehir Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

DÜKKANA GELEN 6 KIZ ÇOCUĞUNU TACİZ ETMİŞ

Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Osman Ö. hakkında ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan 48 yıl hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede yaşları 9 ile 12 arasındaki 6 kız çocuğunun mahallelerindeki bakkalı işleten Osman Ö.’nün dükkanına gittiği ve burada çocukları sıkıştırıp öpmeye çalıştığı, kucağına oturtarak sarıldığı, farklı tarihlerde birden fazla bu eylemi yaptığı, mağdurların Çocuk İzleme Merkezi’nde alınan ifadelerinin de tutarlı, ciddi ve inandırıcı olduğu anlaşıldığından ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan yargılanması talep edildi.

“BERAATIMI İSTİYORUM”

Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan ve suçlamaları kabul etmeyen Osman Ö., savunmasında, ''Suçlamaları reddediyorum, beraatımı istiyorum” ifadelerini kullandı.

31 YIL 3 AY HAPİS CEZASINA

Mahkeme, Osman Ö.'ye önce 5'er yıl hapis cezası verdi. Suçun her bir çocuk için birden fazla gerçekleştiği için ceza 6 yıl 3'er aya çıkartıldı. Osman Ö.'nün duruşmadaki tutum ve davranışından dolayı iyi hal indirimi uygulanarak ceza 5 yıl 2 ay 15'er gün olmak üzere toplam 31 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar