Konserde korkunç kaza!

Konserde korkunç kaza!
Hong Kong'da Mirror grubunun konseri sırasında korkunç bir kaza meydana geldi. Dev ekranın dansçıların üzerine düşmesiyle yaralanan dansçılar, hastaneye kaldırıldı. Yaralanan dansçıların durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Mirror adlı grubun Hong Kong Coliseum''daki konseri sırasında, ünlü grup bir dizi dansçıyla sahnede görsel şölen düzenlerken, talihsiz bir kaza meydana geldi. Grubun üyeleri Anson Lo ve Edan Lui bir düzine dansçıyla sahnede performans sergilediği sırada sahnenin üzerinde asılı duran LED ekranlardan biri sahneye düştü. Kazada 2 dansçı yaralandı.

Meet MIRROR, Hong Kong''s Most Famous Group: Who Are Its Members? - Pop News

DANSÇILARIN SAĞLIK DURUMU KRİTİK

Kaza anına ait görüntülerde LED ekranın bir dansçının tam üzerine düştüğü ve ardından devrilirken başka bir dansçıya çarptığı görülürken, seyircilerin ise çığlık attığı duyuldu. Sahnedeki dansçılar arkadaşlarının yardımına koşarken, yaralı dansçıların Queen Elizabeth Hastanesine kaldırıldığı aktarıldı. Yerel basında yer alan haberlerde, dansçılardan birinin sağlık durumunun ciddi olduğu, diğerinin ise stabil olduğu aktarıldı. Polis tarafından yapılan açıklamada, 2 seyircinin kazanın ardından şoka girdiği ifade edildi. Kaza nedeniyle konser yarıda kesilirken, seyircilerin konser alanından ayrılmaları istendi.

Hong Kong Boy Band Mirror''s Biggest Moments of 2021 | Tatler Asia

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar