Komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp kapıyı ateşe verdi

Komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp kapıyı ateşe verdi
Fatih'te bir kişi komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp kapıyı ateşe verdi. Olayda saldırılan dairede olan dört kişi kurtarıldı.

Fatih'te psikolojik sorunları olan bir kişi üst komşusunun kapısını balyoz ve matkapla kırmaya çalışarak daireyi ateşe verdiği bildirildi.

Polis, itfaiye ve özel harekat ekiplerinin müdahalesiyle saldırgan etkisiz hale getirildi.

SES BAHANESİYLE KOMŞULARINA SALDIRDI

Olay, gece saatlerinde Fatih İskenderpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 5 katlı bir binanın 4. katında oturan psikolojik sorunları olduğu belirtilen bir kişi, üst komşularının çıkardığı seslerden rahatsız oldu. Bunun üzerine eline aldığı balyoz ve matkapla üst komşusunun kapısını açmaya çalıştı. Ancak kapıyı açamayan saldırgan, daha sonra daireyi ateşe verdi.

Polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle dairede bulunan 4 kişi güvenli bir şekilde tahliye edilirken, saldırganın etkisiz hale getirilmesi için özel harekat polisleri olay yerine sevk edildi. Saldırgan, polis özel harekat tarafından etkisiz hale getirilerek hastaneye kaldırıldı.

Olay anında yaşanan panik anları ve dışarıdan yanan kapının dumanlarının içeri girdiği anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Yaşanan bu korkunç olayın ardından, saldırganın daha önce de aynı daireye matkapla saldırdığı iddia edildi.

Saldırıya uğrayan 4 kişinin ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar