Kocaeli’de servis minibüsü otomobille çarpıştı

Kocaeli’de servis minibüsü otomobille çarpıştı
Kocaeli’de servis minibüsü otomobille çarpıştı. Meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, servis minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Olay, Mehmet Ali Paşa Mahallesi Şehit Rafet Karacan Bulvarı ile Köse Sokak'ın kesişiminde gerçekleşti.

Bulvardan Kandıra Sapağı istikametine seyir halinde olan T.A. yönetimindeki 41 AED 662 plakalı Honda marka otomobil ile Köse Sokak'tan bulvara çıkan K.B. tarafından kullanılan 41 P 2492 plakalı Citroen marka servis minibüsü kavşakta çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobil ve servis minibüsü savruldu.

Kazada, sürücüler T.A. ve K.B. ile otomobilde bulunan 2 yolcu yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, kaza mahalline ulaştı. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan yaralıları kurtardı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, çevre hastanelere sevk edildi.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı. Kazanın neden meydana geldiği ve sorumlularının belirlenmesi amacıyla polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. Trafikteki güvenlik önlemlerinin ve sürücülerin dikkatli olmalarının önemine vurgu yapıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar