'Klibimdeki Ayı daha ünlü' diyen Aleyna Tilki polemiklere son noktayı koydu!

'Klibimdeki Ayı daha ünlü' diyen Aleyna Tilki polemiklere son noktayı koydu!
Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, kardeşi Ayça Tilki alışveriş yaparken kameralar tarafından görüntülendi. 'Klibimdeki ayı bile birçok ünlüden daha ünlü' sözleriyle polemiklere son noktayı koydu.

Bir alışveriş merkezinde kardeşi Ayça Tilki ile kameralar tarafından görüntülenen Aleyna Tilki, yeni açıklamalarda bulundu. Tilki, geçtiğimiz günlerde klibindeki ayılar için birçok ünlüden daha ünlü sözleriyle ilgilide konuştu.

Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla magazin kamuoyunda çok konuşulan şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde "Benim klibimde kullandığım ayı bile, birçok ünlüden daha ünlü" diyerek meslektaşlarını kızdıran söylemlerde bulunmuştu. 

ÜZERİNE ALINAN VARSA...

Ayı polemiğine son noktayı koyan Tilki, "Söylediğim sözleri üzerine alınan varsa zaten ünlü değildir. Başka da bir şey söylemiyorum" diyerek yeni bir tartışma konusu çıkardı.

3-xrns-jpg.jpg

ÖZEL HAYATI İLE İLGİLİ KONUŞMADI

Adı Kadir Güneş ile aşk dedikodularına karışan şarkıcı, özel hayatıyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

"Aleyna Tilki yeni klip hazırlığında": Öte yandan "Sürpriz var" sözleriyle takipçilerini heyecanlandıran Tilki, geçtiğimiz günlerde yeni şarkısının klip çekimi hazırlığında olduğunu ilan etti.

Setten fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlayan Tilki, paylaşımına şu notu düşmüştü:

"Biz hazırız, peki dünya hazır mı?": Klibimizi yarın çekeceğiz, set hazırlıkları bitti. Yönetmen yine benim... Ve Yon Thomas yine bizimle... Ve ekipte çok sürpriz, dünyanın en özel vizyonlarından biri var. Ve daha birçok eşsiz insan ve birçok eşsiz detay... Biz hazırız, peki dünya hazır mı?

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar