Esra Erol detayı dikkat çekti! Babaları annelerini canice katletmişti! Kızlarının sözleri şoke etti

Esra Erol detayı dikkat çekti!  Babaları annelerini canice katletmişti! Kızlarının sözleri şoke etti

Geçen yıl Ağustos ayında Bursa'da kocası tarafından sokak ortasında bıçaklanarak katledilen Leyla Koca'nın hikayesi yürekleri dağlamıştı. Cani koca Hakkı Koca'nın, Esra Erol'a çıktığı ortaya çıkmıştı. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Otomobil içerisinde kavga eden çiftten Leyla, kaçarak uzaklaşmak istemiş, gözü dönmüş koca peşinden koşarak eşini 4 kez bıçaklayarak öldürmüştü.

640xauto-003.webp

ESRA EROL’UN PROGRAMINDA EŞİNİN ÜZERİNE YÜRÜMÜŞTÜ

Mayıs ayında çift uzlaşmak için Esra Erol’un programına katılmış. Görüntülerde; stüdyoyu terk eden Leyla’nın, 'O arsayı sana vermiyorum' dediği, bunun üzerine cani kocanın 'Dengesiz konuşma' diyerek Leyla’nın üzerine doğru yürüdüğü ortaya çıkmıştı. Katil koca tarafından 4 bıçak darbesiyle öldürülen Leyla’nın iki kızı var. Duruşmada tanık olarak ifade veren kızların sözleri şoke etti.

18858712-728xauto.webp

"ANNEMİN SEVGİLİSİ VARDI"

Tanık olarak ayrı ayrı ifade veren M.K. (16) ile Ş.K. (15), annelerinin Mustafa Z. isminde sevgilisi olduğunu, bazı günler onunla kaldığını, kendilerine kötü davrandığını ve babalarına sürekli hakaret ettiğini söyledi. Ayrıca babalarından da şikayetçi olmadıklarını belirtti.

.jpg

Tutuklu eş ise ifadesinde “Leyla'nın, Mustafa Z. isminde sevgilisi vardı. Bunu biliyordum. Olay günü, otomobilimde birlikte gidiyorduk. Kendisi, telefonumu alıp, sevgilisi ile konuştu. Daha sonra bana, 'Mustafa'nın çocukları beni takip ediyor' diyerek telefonu üzerime attı.

yhyh.jpg

ARAÇTAN İNEN 3 KİŞİ DEMİR ÇUBUKLARLA BANA SALDIRDI

Ben de Mustafa ile telefonda tartıştım. Bu sırada eşim araçtan inip, koşarak uzaklaşmaya başladı. Ben de peşinden gittim. Arkamızdan gelen araçtan inen 1'i kadın 3 kişi, ellerinde demir çubuklarla bana saldırdı. Aldığım darbeler sonucu, yerde olan Leyla'nın üzerine düştüm. Kendisini orada 1 kez bıçakladım, sonrasını hatırlamıyorum. Daha sonra vücudunda 4 bıçak darbesi olduğunu öğrendim" dedi.

“BABAMDAN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM”

Çocuklar ifadelerinde ise “Babamın psikolojisi normal değil. Ama annem sürekli eve gelip, Mustafa Z.’yi överek, babamı tahrik ediyordu. Annem hep evi terk ederdi. Babamın haline çok üzülüyordum. Babamdan şikayetçi değilim” diye belirttiler.

Duruşmayı erteleyen mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

İlgili Haberler