Kızılay'dan yeni skandal: Türkiye yasta, başkanlar alemde!

Kızılay'dan yeni skandal: Türkiye yasta, başkanlar alemde!
Ortaya çıkan skandallarda gündemden düşmeyen Kızılay’da bir skandal daha yaşandı. Kızılay Edremit Şube Başkanı Himmet Bora ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet İnalkaç’ın bir eğlence mekanında eğlendikleri görüntüler gündeme bomba gibi düştü.

Binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği depremlerde birçok depremzede çadır beklerken, çadırlar para ile satan Kızılay, yine gündemden düşmüyor. Para ile gıda, çadır, ilaç sattığı ortaya çıkan Kızılay’dan bir skandal daha geldi.

Halk TV’den Seyhan Avşar’ın haberine göre Kızılay Edremit Şube Başkanı Himmet Bora ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet İnalkaç’ın bir eğlence mekanında eğlendikleri görüntüler ortaya çıktı.

Türkiye''de 40 binden fazla insanın ölümüne neden olan depremlerin ardından ortaya çıkan Kızılay’ın depremin üçüncü gününde AHBAP’a 46 milyon TL''lik çadır satışı yaptığı ortaya çıkmıştı. Kızılay skandalı kamuoyunda tartışılmaya devam ederken ortaya çıkan bir görüntü pes dedirtecek türden. Görüntülerde Kızılay Edremit Şube Başkanı Himmet Bora ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet İnalkaç’ın bir eğlence mekanında ocak başında ve sanatçı eşliğinde eğlendikleri görülüyor.

Söz konusu fotoğraf karesine ilişkin Himmet Bora’ya telefonla ulaştık. Bir arkadaşının doğum günü nedeniyle toplandıklarını aktaran Bora, “Bir davet geldi. İcabet ettik. Ne oynadık, ne zıpladık. Sadece yemek yedik” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar