Kız isteme kavgası: 12 yaralı 1 ölü

Kız isteme kavgası: 12 yaralı 1 ölü
Diyarbakır'da 'kız isteme' nedeniyle bir araya gelen akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada yaralanan 13 kişiden biri tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Diyarbakır''da 11 Eylül''de Bağlar ilçesi kırsal Yukarı Molla Ali Mahallesi Doluçanak mezrasında meydana gelen olayda, Akraba olan 2 aile arasında daha önce ''kız isteme'' yüzünden başlayan husumet nedeniyle akşam saatlerinde tartışma yaşandı. Tartışmanın sonucu silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 13 kişi yaralandı. Olay yerinde yapılan müdahaleden sonra hastaneye kaldırılan Hamdin Doğan (44) 3 gün süren yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

Tarlada şüpheli ölüm: Silahla başından vurulmuş halde bulundu

 

HER İHTİMALE KARŞI KÖYÜN ELEKTİĞİ KESİLDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Köyün giriş ve çıkışları jandarma tarafından kapatıldı, yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırıldı. Taraflar arasında yeni olay çıkma ihtimaline karşı köyün elektriği kontrollü olarak kesildi.
Jandarmanın mezrada aldığı güvenlik önlemleri sürerken, yaralılardan Hamdin Doğan, 3 gündür tedavi gördüğü hastanede, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Doğan''ın cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumuna götürüldü. Diğer yaralıların hastanelerdeki tedavileri sürüyor.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar