Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti korona virüsten korunmak için günlük ne kadar harcıyorlar

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti korona virüsten korunmak için günlük ne kadar harcıyorlar
Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, Bodrum'daki bir güzellik merkezine giderek ‘viral enfeksiyonlardan korunma programı'na katıldı. İki günlük katıldıkları programın fiyatı ise ağızları açık bıraktı.

Geçtiğimiz günlerde iki kez rahatsızlanarak hastaneye başvuran oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer Bodrum'da bulunan bir detoks merkezinin sağlık programına katıldı. 

Takvim'in haberine göre, sağlıklı yaşam konusunda oldukça hassa olan Dizer bu davranışını eşine de yansıttı. Oyuncu ile Başak Dizer, Bodrum'daki bir detoks merkezine gidip viral enfeksiyonlardan korunma programına katıldı.

kivanc-ve-esi-gunboyu.jpg

Çiftin katıldığı Viral enfeksiyonlardan korunma programının fiyatı ise dudaç uçuklattı. Sağlıklı beslenmeden doktor kontrollerine vitamin yüklemelerinden kolon temizliğine kadar birçok yöntemi sunan programın iki günlük ücreti, kişi başı 22 bin TL. Ünlü çift, program kapsamında detoks yapıp bağırsaklarını arındınıyor, bağışıklık güçlendirici vitamin takviyeleri yapılıyor. Programda Biophoton terapisi gibi metodlar da var.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar