Kısmi felç geçirmişti! Ünlü şarkıcının sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi

Kısmi felç geçirmişti! Ünlü şarkıcının sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi
Geçtiğimiz gün kısmi felç geçiren ve hastaneye kaldırılan Popstar Mehtap Yılmaz'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı.

Orhan Gencebay, Bülent Ersoy ve Ebru Gündeş'in jüri üyeliği yaptığı Popstar Alaturka programı ile tanınan Mehtap Yılmaz, geçtiğimiz çarşamba günü pıhtı atması sebebiyle gece yarısı hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı.

Beynine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçiren Mehtap Yılmaz’ın tedavisi sürüyor. Ünlü şarkıcının sağlık durumu ile ilgili ilk açıklama Mehtap Yılmaz'ın kişisel Instagram sayfası üzerinden yapıldı.

SEVİNDİREN HABER GELDİ

Yoğun bakımdan çıkarılan ve odaya alınan Popstar Mehtap Yılmaz, Instagram hesabından paylaşım yaparak sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Yılmaz durumu ile ilgili yaptığı paylaşıma, 'Canlarım benim. Sizlerin dualarını kabul etti. Allah'ım bana bir mucize yarattı ve hayattayım. Mesajlarınızı tek tek okudum. Binlerce kez teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Ben de daha iyiyim. Ağır bir durum atlattım. Allah'a şükürler olsun artık odama çıktım. Sizleri çok seviyorum. Cansınız' notunu düştü.

640xauto.webp

640xauto-xtnd.webp

ekran-goruntusu-2023-11-18-091521.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar