Kırşehir'de iki eve silahlı saldırı yapıldı! 3 kişi yaralandı

Kırşehir'de iki eve silahlı saldırı yapıldı! 3 kişi yaralandı
Kırşehir'de yaşanan olayda kimliği belirsiz kişiler tarafından 2 ayrı eve silahlı saldırı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen tüfekli saldırıda 1'i ağır olmak üzere toplamda 3 kişi yaralandı.

Söz konusu olay, sabah saatlerinde Dedeli Köyü'nde yaşandı. Görgü tanıkları ve iddiaya göre, henüz bilinmeyen sebeplerden dolayı 65 yaşındaki Sultan Tekbıçak ile 45 yaşındaki oğlu Veysel Tekbıçak'ın oturduğu eve kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından tüfekle ateş edildi.

EVLERE SİLAHLI SALDIRI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sonrasında yine aynı kişiler tarafından köyde kahvehane işletmeciliği yapmakta olan Veysel Uçar'ın yaşadığı eve de yine tüfekle saldırı gerçekleştirildi.


Olay sonrası çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralılar ambulansla Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Saldırı sonucu yaralanan kişilerden olan kahvehaneci Uçar'ın durumun ağır olduğu öğrenildi. Anne ve oğlunun ise sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Ayrıca jandarma ekipleri, araçlarıyla beraber köy yerinden kaçtıkları belirlenmiş olan şüphelilerin yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar