Kirli Sepeti’nde oyuncu krizi! Peş peşe gidiyorlar

Kirli Sepeti’nde oyuncu krizi! Peş peşe gidiyorlar
Ünlü oyuncu Devrim Yakut'un Kirli Sepeti dizisinden beklenmedik ayrılışı hayranlarını derinden üzdü. Ünlü oyuncu Yakut, ekrana veda ediyor.

Uzun yıllardır sektörde olan ve izleyicilerin sevgisini kazanmış biri olan ünlü oyuncu Devrim Yakut, son olarak Camdaki Kız dizisiyle ekranlara veda etmişti. Ardından FOX TV'deki Kirli Sepeti dizisiyle karşımıza çıkmıştı. Ünlü ismin diziden ayrılacağı konuşuluyor.

Haber7'nin aktardığına göre, FOX Tv’nin iddialı dizisi Kirli Sepet'in, başrolünde yer alan üç oyuncu birden diziden ayrılıyor. Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun'un başrollerini paylaştığı dizi, Eylül 2023'te ekranlara gelmişti ve büyük ilgi görmüştü. Diziden ayrılacak isimlerin arasında Devrim Yakut da bulunuyor.

kirli-sepeti-109438-large-image-088dbc84-03b1-405f-8a50-2a41e765aa38.webp

Kirli Sepet'te Kahraman karakterine hayat veren Serkay Tütüncü, İlkgül'ü canlandıran Aleyna Özgeçen ve Canan karakterini oynayan Devrim Yakut'un ayrılığı, seyircileri derinden etkileyecek.

Devrim Yakut'un diziden ayrılma sebebi olarak daha önce yaşadığı bacağındaki bir sakatlığın çekimlerde yaşattığı zorluklar gösteriliyor. Yakut'un bir bölüm sonra diziden ayrılacağı ortaya çıktı.

6516d21c86b2442da44a4334.webp

Serkay Tütüncü ve Aleyna Özgeçen'in ayrılık sebepleri net olarak bilinmiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar