Kırım Köprüsü'nde büyük patlama: Can kaybı ve yaralılar var

Kırım Köprüsü'nde büyük patlama: Can kaybı ve yaralılar var
Rusya'nın ilhak ettiği Kırım'da kritik nokta Kırım Köprüsü'nde patlama meydana geldiği bildirildi. Patlamada ölü ve yaralılar olduğu belirtildi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Rusya'nın yasa dışı ilhak ettiği Kırım'ın Valisi Sergey Aksenov, tarafından yapılan açıklamada, Kırım Köprüsü'nde detaylarına yer verilmeyen acil bir durumun yaşandığını belirtti. Söz konusu acil durum nedeniyle köprünün araç trafiğine kapatıldığını aktaran Aksenov, “Güvenlik ve ilgili birimler çalışmalar yürütüyor” dedi.

f1naxkcwcaaeabd.jpgRusya’nın güneyindeki Belgorod bölgesinin valisi Vyacheslav Gladkov da bir patlama meydana geldiğini söylerken, iki kişinin öldüğünü ve bir çocuğun ise yaralandığını açıkladı. Ölen kişilerin kız çocuğunun ebeveynleri olduğu da belirtti. Gladkov, “Paylaşılan görüntülerde bazı araçların hasar gördüğü görülüyor. Şu an bir kız çocuğunun yaralandığını görüyoruz. En zoru ise onun anne ve babasının saldırıda ölmüş olması” ifadelerini kullandı.

kirim-koprusunde-patlama-acil-durum-ilan-edildi-3fw4.jpgRus sosyal medyasında çıkan bazı görüntülerde, köprüden dumanların yükseldiği görülüyor. Basında çıkan bazı haberlerde de Ukrayna ordusunun gece saatlerinde köprüye füze saldırısı gerçekleştirildiği belirtiliyor.

1bcf1cd4-d2ea-4067-be1e-8876335d9901-1689574444-33.jpgKöprüde Kasım 2022'de yaşanan patlama nedeniyle 3 kişi hayatını kaybetmişti.

kirim-koprusu-arac-trafigine-kapatildi-16122571-7283-m.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar