Kırbaç sahnesiyle tepki çekmişti! Özgü Namal’ın dizisinin afişine saldırı düzenlendi

Kırbaç sahnesiyle tepki çekmişti! Özgü Namal’ın dizisinin afişine saldırı düzenlendi
Özcan Deniz ile Özgü Namal’ın başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinin afişine boyalı saldırı düzenlendi.

Yıllar sonra ekranlara geri dönen Özgü Namal’ın yeni dizisi Kızıl Goncalar’ın İstanbul Şişli’deki afişine boyalı saldırı yapıldı. Cemaat ve seküler aile hayatını konu edinen dizi hakkında RTÜK inceleme başlatmıştı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, yayınlanan ilk bölümünden itibaren tepki çeken Kızıl Gonncalar dizisinin afişine saldırı düzenlendi.

640xauto-003.webp

Kızıl Goncalar dizisi ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Yıllar sonra setlere geri dönen Özgü Namal, dizide Meryem’i canlandırıyor. Ünlü oyuncu Özcan Deniz ise Levent Alkanlı karakterine hayat veriyor.

s-7ced143799cac693542c10e364f02efd45c94023.webp

Öte yandan ünlü oyuncu Özgü Namal'ın canlandırdığı Meryem'in, eşi Naim(Mert Turak) tarafından kırbaçladığı sahneler tepkilere neden olmuştu.

.jpg

ÖZGÜ NAMAL KİMDİR

1978'de Üsküdar'da dünyaya gelen Özgü Namal’ın annesi Selanik kökenli emekli bir devlet memuru, babası Kubilay Namal ise, Makedonya kökenli emekli bir tüccardır. Namal, 1997 yılında profesyonel olarak Masal Gerçek Tiyatrosu'nda çocuk oyunlarıyla tiyatro oyunculuğuna başlamış, Üsküdar Cumhuriyet Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur.

Kurtlar Vadisi dizisinde Elif Eylül karakterine hayat vermiş ve yıldızını parlatmıştır. Kiralık Oyun adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Afife Tiyatro Ödülleri'nde yardımcı rolde yılın en başarılı müzikal-komedi kadın oyuncusu ödülüne layık görüldü. Öte yandan Namal, 2014-2015 sezonunda Yetenek Sizsiniz Türkiye programında jüri üyeliği yaptı. Çocuk sahibi olduktan sonra kariyerine ara veren ünlü oyuncu, 2014 yılında Ahmet Serdar Oral ile evlendi ve 2 çocuğu oldu. 6 Ekim 2020'de eşi kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar