Kira kavgasına sosyete de başladı! Ünlü Can ve Ahu Has çifti evden çıkmamak için her yolu denedi

Kira kavgasına sosyete de başladı!  Ünlü Can ve Ahu Has çifti evden çıkmamak için her yolu denedi
İş dünyasının ünlü çifti Can ve Ahu Has, geçtiğimiz yılarda Zincirlikuyu'daki rezidanstan bir ev kiraladı. Evin kontratı bitince ev sahibi daireyi başka bir kadına sattı. İddiaya göre ünlü çift evi boşaltmayınca yeni ev sahibiyle mahkemelik oldu.

Bülent Cankurt’un haberine göre, Geçtiğimiz yıllarda Can ve Ahu Has çifti Zincirlikuyu’daki meşhur bir rezidanstan daire kiraladı. Kontratı biten çift yeni ev sahibi Tülay Alpaslan ile 1 Temmuz 2023’te daireyi boşaltacaklarına dair tahliye taahhütnamesi imzalamalarına rağmen daireyi boşaltmadı. Yeni ev sahibi ünlü çifte dava açtı.

542-zorlu-center-istanbul183-medium.jpg

Zincirlikuyu'daki meşhur bir rezidansta kirada oturan, ünlü çift Can Has ile eşi Ahu Has'ın, ev sahiplerini çileden çıkardıklarını öğrendiğini söyleyen Bülent Cankurt, Can Has, daireyi Caroline Koç'tan kiralamış. Caroline Hanım, geçen yıl, Tülay Alpaslan adlı bir kadına evi satmış. Ama satmadan önce Can Has'a bilgi verip kontratın bittiğini 1 Temmuz 2023'de daireyi boşaltacağına dair noterden tahliye taahhüdü almış” ifadelerini kullandı.

uu.jpg

Temmuz ayında evi boşaltmayan ünlü çiftin, evden çıkmamak ve süreci uzatmak için dava açtığı iddia edildi. Öte yandan Can Has’ın da imzaladığı taahhütnamenin iptali için dava açtığı ileri sürüldü. Davayı kaybeden çift bu kez de çareyi istinaf mahkemesine başvurmakta bulmuşlar. İkilinin oradan gelecek kararı bekliyor.

gg.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar