Kilosu 100 TL 1 kilosuyla 3 kişi doyuyor

Kilosu 100 TL 1 kilosuyla 3 kişi doyuyor
Samsun'da vatandaşlar, uygun fiyatı ve doyurucu özelliğiyle dikkat çeken deniz somonuna büyük ilgi gösteriyor. Kilosu 100 TL'den satılan somon balığı, 1 kiloluk etiyle 3 kişinin rahatlıkla doyabileceği bir seçenek sunuyor.

Balıkçılar ve vatandaşlar, somonun lezzeti ve uygun fiyatıyla tercih sebebi olduğunu belirtiyorlar. 2 kiloluk somonun etinin 6-7 kişinin doyabileceğini ifade edenler, kalabalık aileler için somonun en uygun seçenek olduğunu vurguluyorlar.

aw172867-01.jpg

Ramazan ayında somona olan ilginin arttığını belirten balık satıcıları, somonun doyurucu ve kılçıksız olması nedeniyle tercih edildiğini dile getiriyorlar. Ayrıca, somonun yanı sıra diğer balık türlerine de talep olduğu ancak somonun öne çıktığı ifade ediliyor.

Balıkçılar, somonun yanı sıra Samsun'da çipura, levrek, tirsi ve hamsi gibi balıkların da alıcı bulduğunu belirtiyorlar. Çipura ve levrek kilosu 220 TL, tirsi ve hamsi ise kilosu 100 TL'den satılıyor. Bu balık türleri de vatandaşlar tarafından tercih edilen seçenekler arasında yer alıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar