Kılıçdaroğlu'nun eski kiracısı 32 yıl sonra konuştu: O sözler sosyal medyada izlenme rekorları kırdı

Kılıçdaroğlu'nun eski kiracısı 32 yıl sonra konuştu: O sözler sosyal medyada izlenme rekorları kırdı
Hatice Açık isimli bir vatandaşın, Kılıçdaroğlu ailesine ait bir evde 32 yıl önce kiracı olduğunu ve başına gelenleri anlattığı bir video, sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Serpil Demir / Günboyu 

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı''nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, son günlerde sosyal medyanın en fazla konuşulan ismi konumunda.

''Alevi'' başlıklı videosu ile Twitter Türkiye tarihinin en fazla etkileşim alan paylaşımı rekorunu kıran Kılıçdaroğlu, şimdi de kendisine yönelik açıklamalarda bulunan eski kiracısının sözleri nedeniyle milyonlarca etkileşim alıyor. 

"BU EVDE PARA VERMEDEN İSTEDİĞİNİZ KADAR KALABİLİRSİNİZ"

Kılıçdaroğlu ailesinden gördüğü desteği açıklayan eski kiracı Hatice Açık, "1991 yılında bir deniz kazasında eşimi kaybettim. Maddi, manevi her yönden bitik olduğumuz bir dönemdi. Bana istediğimiz kadar burada oturabileceğimizi, kira ödememiz gerekmediğini söylediler" dedi.

1990''lı yıllarda İstanbul İçerenköy''de Gül Apartmanı''nda Kemal Kılıçdaroğlu''na ait bir kooperatif dairesinde oturduğunu söyleyen Hatice Açık, eşini kaybettikten sonra Kılıçdaroğlu ailesinin kendisini ziyaret ederek kira ödemek zorunda olmadığını söylediğini ifade etti.

KILIÇDAROĞLU AİLESİ BU SÖZLERLE DESTEK OLDU

Zor dönemlerden geçtiğini ifade eden Açık, "1991 yılında bir deniz kazasında eşimi kaybettim. Çok acılı dönemlerdi tabiki... Kiracıydık. Eşim aniden gitmiş. 33 yaşında bir insan. Hem maddi hem manevi olarak bitik olduğumuz bir dönemdi. Kemal Kılıçdaroğlu''nun eşi Selvi Hanım iki çocuğu ile birlikte bize geldiler. Kemal Bey''de gelmiş ama ben onu çok net hatırlamıyorum. Kızım hatırlattı. Selvi Hanım geldi ve başsağlığı diledi. Elimi tutup, sabırlar diledi. İnsanın sırtının sıvazlanmasına çok ihtiyacı olduğu dönemlerdi" dedi.


"Bana burada istediğimiz kadar oturabileceğimizi, kira ödememiz gerekmediğini söylemişti" diyen Açık, "Çok duygulanmıştım. Çünkü onlarda zengin değillerdi. Belli çünkü bir kooperetif evine girmiş. Kooperatif aidatı ödeyerek bir daire sahibi olmaya çalışan insanlardır. O günden beri minnet duyarım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar