Kılıçdaroğlu'ndan yeni paylaşım: "28 Mayıs bir yaşama sevinci referandumudur

Kılıçdaroğlu'ndan yeni paylaşım: "28 Mayıs bir yaşama sevinci referandumudur
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "Vatanını seven sandığa gelsin" başlıklı video serisi için yeni bir paylaşımda bulundu.

Muharrem Kazer / Günboyu

Bu sabah Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile ortak basın açıklamasında bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gençlere seslendi.

"BU SİZİN İÇİN YAŞAMA SEVİNCİ REFERANDUMUDUR"

Sandığa giderek oy kullanmanın bir vatandaşlık görevi olduğunu hatırlatan Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Benim için değil, kendiniz için geleceksiniz sandıklara gençler. 28 Mayıs, gençliğinizi geri almak için son şanstır. Bu sizin için yaşama sevinci referandumudur. Vatanını seven gelsin!” ifadelerini kullandı.

tweet1.jpg

"VATANINI SEVEN SANDIĞA GELSİN"

Bu ifadelerin yanı sıra, paylaştığı videoda açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, "Sen beni sevsen de sevmesen de kabulüm. Ama geleceğin için karar ver. Sana gençliğini unutturup, işsiz güçsüz parasız bırakanlar mı gelsin? Unutma o oyu benim için değil, kendin için vereceksin. Vatanını seven sandığa gelsin.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar