Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Ateş paylaşımı: Katillerini adalet önüne çıkaracağız!

Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Ateş paylaşımı: Katillerini adalet önüne çıkaracağız!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş hakkında paylaşımlarda bulunarak "Her şeyi biliyoruz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Aralık 2022 tarihinde Ankara''da bir apartmandan çıkarken motosikletli saldırganlar tarafından açılan ateş sonucu başından vurularak hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş hakkında Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz gün Sakarya''da katıldığı bir cenazenin ardından ülkücüler tarafından kendisine teşekkür edilen ve Sinan Ateş cinayetinde ses çıkarmaya devam etmesi istenen Kılıçdaroğlu, 4 ay sonra iktidara geldiklerinde Sinan Ateş''in katillerini adaletin önüne çıkaracaklarını açıklayarak "Her şeyi biliyoruz" mesajı verdi. Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımda, "“Ülkücü Sinan Ateş’in katillerini 4 ay sonra adalet önüne çıkarmak üzere çalışmaya başlayacağız. Her şeyi biliyoruz. Bu benim gençlerimize ve CHP’de siyaset yapan ülkücülere sözümdür. Bu kurtlar sofrası kazanamayacak. Sinan Ateş unutulmayacak.” ifadelerini kullandı.



POLİSLER HEMEN TOPLADI

Sinan Ateş''in babaevi Bursa''da Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın düzenlediği mitingde Sinan Ateş yazılı atkı ve pankartlar açan vatandaşların açtıkları pankart polisler tarafından hemen toplatıldı ve Sinan Ateş hakkında konuşmaları yasaklandı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar