Kılıçdaroğlu'ndan saldırılar sonrası açıklama: 'Mesele sadece para'

Kılıçdaroğlu'ndan saldırılar sonrası açıklama: 'Mesele sadece para'
Adıyaman'da maruz kaldığı saldırılar sonrasında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'ndan açıklama geldi. Kılıçdaroğlu, sakinlik çağrısında bulunarak "Söz konusu olan çok büyük para. Bu yüzden seçim dönemi provokasyonlar olmasını bekliyorum. Bilin ki mesele sadece para, sizin çalınan paranız." ifadelerini kullandı.

Selahattin Demirel / Günboyu

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu bugün büyük deprem felaketinden olumsuz etkilenen Adıyaman''da provokasyon şüphesi veren saldırılara maruz kaldı. Mezarlık ve türbe ziyaretleri sırasında sözlü saldırıyla karşılaşan Kılıçdaroğlu''nun konvoyu Kahta''da tekmelendi. Olay sonrası Kılıçdaroğlu''nun gezisi iptal edildi.

"PROVOKASYONLAR BEKLİYORUM"

Saldırılarla ilgili Kılıçdaoğlu''ndan açıklama geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden videolu paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, "Söz konusu olan çok büyük para. Bu yüzden seçim dönemi provokasyonlar olmasını bekliyorum. Gerçeklerin üstünü örtmeye, gerçekleri eğip bükmeye çalışacaklar ama bilin ki mesele sadece para, sizin çalınan paranız. Sizden ricam, sakin olmanızdır. Bu işi ancak birlikte başarabiliriz" ifadelerini kullandı.

"BANA BİR ŞEY OLURSA..."

Kılıçdaroğlu, paylaşımındaki videosunda ise Meclis Grup Toplantısı''ndaki bir konuşmasını kullandı. Söz konusu videoda Kılıçdaroğlu şu sözleri sarf etti: 

"Eğer bana bir şey olursa, halkıma emanetimdir, o 418 milyar doları siz tahsil edeceksiniz. Gençlerimizin geleceğidir o para. Bu ülkenin doğmamış bebeklerinindir o para. Her kuruşunu tahsil edeceksiniz." 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar