Kılıçdaroğlu'ndan Mustafa Kemal Atatürk'lü animasyon: "Vatanını seven sandığa gelir"

Kılıçdaroğlu'ndan Mustafa Kemal Atatürk'lü animasyon: "Vatanını seven sandığa gelir"
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyla medya hesabından Mustafa Kemal Atatürk'ün ve kendisinin sözlerine yer verilen bir paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, animasyon videosunu "Vatanını seven sandığa gelir" sözleriyle duyurdu

Gökmen Örkmez / Günboyu

28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu öncesinde CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yeni bir animasyon videosu paylaşıldı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) kürsüsünden seslendiği sahnelerle başlayan animasyonda, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'nden alıntılar yapılmakta.

Paylaşımda kullanılan ifadeler şu şekilde.

"Yüz yıl içinde iktidar sahibi olanlar, gaflet ve delalet ve hatta hiyanet içinde bulunabilirler.

Millet fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evladı... İşte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

Videonun ikinci bölümünde ekrana Kılıçdaroğlu'nun animasyonu verilirken, seslendirme de yine Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapıldı

kilicdaroglu-0.jpg

"Unutma! Umudunu kırmak ve seni istikbalinden vazgeçirmek isteyen düşmanlar ilelebet mevcut olacaktır. Senin vazifen korkutu cesarete, gafleti adalete, nefreti sevgiye dönüştürmek olmalıdır. Şayet bir gün çaresiz kalırsan bir kurtarıcı bekleme, kurtarıcı sen ol. O yüzden, ayağa kalk Türkiye. Omuz omuza sandığa koş. Sadece bir adım kaldı. Mutlaka ama mutlaka kazanacağız.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar