Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye yaylım ateşi: Mafyacılık oynarsan...'

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye yaylım ateşi: Mafyacılık oynarsan...'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesinin ardından sessizliğini koruyan Devlet Bahçeli'yi hedef aldı.

30 Aralık 2022''de Ankara''da başından vurularak öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş''in cinayetiyle ilgili bir dizi tutuklama gerçekleşti. Tutuklananlar arasında MHP''li yöneticiler ve partiye yakın isimler bulunurken, iki tane de özel harekat polisi yer aldı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda tutuklananların yalnızca buzdağının görünen kısmı olduğunu ima ederek, "Bahçeli, ne zamana kadar susacaksın? Mafyalarla fotoğraflar çekmeye devam edersen, yanındaki çocuklar da mafyacılık oynamaya başlar. Teslim edeceksin yanındaki çocukları, 3-5 torbacı ile geçiştiremezsin." dedi. 



SİNAN ATEŞ CİNAYETİNDE BAŞ ŞÜPHELİNİN İFADESİ BAŞLADI

Dün gece saatlerinde İstanbul Beykoz''da Sinan Ateş cinayetinin baş şüphelisi olan ''Dodo'' lakaplı Doğukan Ç. kaldığı otelde tespit edilmişti. Güvenlik güçlerinin intikali sırasında durumu fark ederek ormanlık alana kaçan Doğukan Ç. yakalanmış ve bugün itibariyle ifadesi alınmaya başlamıştı.




 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar