Kılıçdaroğlu'na iletişim engeli: 'Ne istiyorsun korkak adam?'

Kılıçdaroğlu'na iletişim engeli: 'Ne istiyorsun korkak adam?'
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) ardından telekomünikasyon şirketlerinin de engeliyle karşılaştığını duyurdu. Kılıçdaroğlu, "Telekomünikasyon şirketleri gazetecilere SMS atmamı engelliyor. Tümüyle karartma altındayım" dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yeni bir video mesaj yayımlayarak kendisine uygulanan iletişim engelini duyurdu.

Kılıçdaroğlu video mesajında "Gazetecilere programımızı duyuracağım mesajı atamıyorum. Telekomünikasyon şirketleri gazetecilere SMS atmamı engelliyor. Tümüyle karartma altındayım" ifadelerini kullandı.

"TÜMÜYLE KARARTMA ALTINDAYIM"

Kılıçdaroğlu'nun video paylaşımında kullandığı ifadeler şu şekilde:

“Sürekli iftiralar, yalanlar, komplolar, sandıklarda tuhaflıklar, müşahitleri yasaklama çabaları, Babala TV’yle ilgili korkunç bir yalan kampanyası, montaj videolar, mobil ekranlarımızı yasaklamalar… Şimdi de gazetecilere programımızı duyuracağım kısa mesajı atamıyorum. Telekomünikasyon şirketleri gazetecilere SMS atmamı engelliyor. Tümüyle karartma altındayım.

"NE İSTİYORSUN BU ÜLKEDEN KORKAK ADAM?"

Soruyorum Erdoğan: Seçime mi girmeyeyim? Bu mu istediğin? Türkiye’de seçim yapılamıyor. Korkak bu adam korkak. Bir korkak yüzünden ülke gidiyor. Seçim yapılamaz duruma geliyor. Ne istiyorsun bu ülkeden korkak adam?”

kky.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar