Kılıçdaroğlu'ndan EYT çıkışı: 'Çifte standart son bulacak'

Kılıçdaroğlu'ndan EYT çıkışı: 'Çifte standart son bulacak'
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yeni bir video paylaşarak vatandaşlara gönderdiği EYT konulu kısa mesajın engellendiğini duyurdu. Emeklilikte Yaşa Takılanlar'la ilgili sigorta başlangıç tarihli soruna değinen Kılıçdaroğlu çifte standardı bitirme vaadinde bulundu.

Selahattin Demirel / Günboyu

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yeni bir video paylaştı. Kılıçdaroğlu, video paylaşımında vatandaşlara gönderdiği mesajları Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK)'nun engellediğini belirtip bu duruma tepki gösterdi.

"ERDOĞAN'IN ZULÜM VE YASAKLARI VARSA..."

Kılıçdaroğlu, Emeklilikte Yaşa Takılanlar'ı yakından ilgilendiren video mesajını şu notla paylaştı:

"Erdoğan'ın zulmü ve yasakları varsa, benim de vicdanına güvendiğim halkım var. Beni ister sevin ister sevmeyin, ama bu videomu herkese yayın, gösterin, anlatın. EYT'den hakkını alamayanların ve sebebi ne olursa olsun bu ülkede mağduriyet yaşayan kim varsa hakkını geri vereceğim!"

"EYT'DEKİ ADALETSİZLİĞİ BİTİRECEĞİM"

Kılıçdaroğlu video paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Meydanlarda, televizyonlarda, gazetelerde uygulanan ambargolarla milletimize ulaşmamız engelleniyor. Bugün EYT konusunda yapacaklarımızı anlatmak için kısa bir mesaj gönderdik. Ancak BTK, bu kısa mesajımızı engelledi. Halkımızla buluşmamıza, size sesimizi duyurmamıza tahammül edemiyorlar. O mesajda şunu söylemiştim, EYT'deki çifte standart sona erecek. 8 Eylül 1999'da sigortalı olan emekliliğe hak kazanıyor ama bir gün sonrasında sigortalı olan tam 17 yıl sonra emekli olabiliyor. EYT'deki bu adaletsizliği bitireceğim. Vatanını seven sandığa gelsin."

"HERKESTEN BİR RİCAM VAR"

Kılıçdaroğlu videoda ayrıca "Bu videoyu izleyen herkesten bir istirhamım var" ifadelerini kullanarak şunları söyledi:

"Bu videonun altına videoyu indirebileceğiniz bir link bırakacağım. Şimdi herkes tüm rehberine bu videoyu göndersin. Saray'a inat tüm milletimize ulaşacağız. Unutmayın, birleşe birleşe kazanacağız."

kkopi.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar