Kılıçdaroğlu yarın Akbelen'e gidecek: Ziyarete o isim de katılacak

Kılıçdaroğlu yarın Akbelen'e gidecek: Ziyarete o isim de katılacak
Akbelen Ormanı'nda açılmak istenen maden sahasına karşı köylülerin direnişi sürerken, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve 10'a yakın milletvekilinin köylülere destek vermek amacıyla yarın Akbelen'e gideceği öğrenilirken, ziyarete CHP Grup Başkanı Özgür Özel de katılacak.

Türkiye'nin en yeşil şehirlerinden Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan Akbelen Ormanı’nda açılmak istenen maden sahasına karşı direniş dördüncü gününde de sürüyor. Cumhuriyet’ten Nagihan Yılkın’ın haberine göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve 10'a yakın milletvekili köylülere destek olmak için yarın bölgeye gideceği belirtildi.

koylu1.jpg

CHP Grup Başkanı Özgür Özel konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "AKP 'Seçimi kazandım. 5 yıl boyunca Meclis ayağıma dolanmasın. Sivil toplum örgütleri, meslek örgütleri olmasın her şeyi bildiğimiz gibi yapalım' istiyor. Hem Meclis'te direndik, hem de sahada direneceğiz. Yarın Akbelen'de olacağız, direnişe destek vereceğiz" dedi. "Kimse kendisini yalnız hissetmesin, biz buradayız" diyen Özel, "CHP grubu kimin yanında olması gerekiyorsa onun yanında olacak. Nerede olması gerekiyorsa orada olacak. Sokaktan da meydandan da korkmadan Meclis'teki mücadeleyi de bırakmadan devam edecek" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar