Kılıçdaroğlu: "Türkiye’yi demokrasi ile taçlandıracağız"

Kılıçdaroğlu: "Türkiye’yi demokrasi ile taçlandıracağız"
Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 4’ncüsü düzenlenen “Vefa Ödülleri” töreninde konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Hiç endişeniz olmasın, yakın bir gelecekte göreceksiniz Mustafa Kemal’in Türkiye’sini demokrasi ile taçlandıracağız. Bu bizim görevimiz" dedi.

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü tarafından Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda "4. Vefa Ödülleri" programı düzenlendi. Etkinliğin başında ünlü sanatçı Erdal Erzincan kısa bir konser verdi. 

Törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdal Erzincan'ı dinlerken cumhuriyeti düşündüğünü ifade ederek, "Hangi kavgalar, hangi mücadeleler verildi Cumhuriyet kurulurken... CHP'yi düşündüm, genel başkanlarının tutuklandığı, düşüncelerin yasaklandığı süreçleri geçtik. Bütün bu süreçlerin içinde çınar gibi ayakta kalan tek bir varlık var siyasette, o da CHP. Bir kurumu 100 yıl yaşatmak kolay değil. Bir kurumu 100 yıl yaşatmak için ideal, hedef gerekiyor. O hedefi bize CHP'yi kuran kişi verdi, çağdaş uygarlığı aşıladı. Öyle bir ufuk verdi ki bize o ufka yaklaştığımız zaman o ufkun biraz daha ilerlediğini ve yeni kuşakların o ufku bulmak için yeniden mücadele ettiğini gösterdi." dedi

"MUSTAFA KEMAL'İN TÜRKİYE'SİNİ DEMOKRASİYLE TAÇLANDIRACAĞIZ"

Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

Önümüzde seçimler olacak elbette, göreceksiniz çok daha güzel, başarılı adımlar atacağız. Bu ülkenin insanlarına güveniyoruz. Kimliği, inancı, yaşam tarzı ne olursa olsun bu ülkenin insanlarına güveniyoruz. CHP'li olmak kolay değil, sıradan bir olay değil. CHP'li olmak için yüreğinde insan sevgisi, vatan, bayrak sevgisi olacak. CHP'li olmak için hakkı, hukuku ve adaleti savunacaksınız. Yüreğinizin derinliklerinde vefa yanında bir de vicdan olacak. Kime yapılırsa yapılsın haksızlıklara karşı durmak, vicdan terazisinde adaletle yan yana ölçmek her CHP'linin görevidir. Hiç endişeniz olmasın, yakın bir gelecekte göreceksiniz Mustafa Kemal'in Türkiye'sini demokrasiyle taçlandıracağız. Bu bizim görevimiz."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar